Ομαδικές απολύσεις από Ελληνική Χαλυβουργία

Συντονιστές: Airetikos, Agrafos

Airetikos
Συντάκτης
Συντάκτης
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:24

Ομαδικές απολύσεις από Ελληνική Χαλυβουργία

Δημοσίευση από Airetikos »

Τριμερή συνάντηση καθορίστηκε για τις 14/11, μετά από συνάντηση των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας Ελλάδος και της Γ. Γ. του Υπ. Εργασίας με θέμα την ανάκληση των ομαδικών απολύσεων από την εταιρία.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Εργασίας της Γ.Γ. κας Άννας Στρατινάκη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της επιχείρησης « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, της ΠΟΕΜ, καθώς και με εκπροσώπους της Διοίκησης της επιχείρησης, μετά από αίτημα της εργατικής πλευράς, προκειμένου να ανακληθούν οι ομαδικές απολύσεις στις οποίες έχει προβεί η επιχείρηση.

Μετά από εκτενή συζήτηση και κατάθεση των θέσεων και απόψεων από τους εκπροσώπους των μερών, η Γενική Γραμματέας όρισε Τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης την επόμενη Δευτέρα, 14 του μηνός.

Ζήτησε, επίσης, από τους εκπροσώπους των μερών να αξιοποιήσουν τις ημέρες που απομένουν μέχρι την πραγματοποίηση της Τριμερούς με σκοπό την εξέταση των δυνατοτήτων αντιμετώπισης του προβλήματος τους.

Επιστροφή στο “Κοινωνία”